La Festa Major Alternativa arrenca avui amb música i un sopar de germanor


  • Comparteix:

Detall del cartell de la FMA

Detall del cartell de la FMA

La Festa Major Alternativa (FMA) arrenca aquest dimecres amb una vinilada a càrrec de Dub Soul Sound System a les cinc de la tarda que s'allargarà fins les onze de la nit. A les nou, tothom està convidat a un sopar de germanor organitzat per l'assemblea de la FMA. Enguany, aquest espai de la festa grossa de la ciutat s'ubica al conegut com parc de l'Scalextric, a la Rambla del Celler.

El canvi d'espai és una de les novetats més sonades d'enguany, tal com ha explicat un dels organitzadors, Andreu Massafret, a Cugat.cat.

Andreu Massafret

No podíem repetir la plaça de l'any passat, que era els Jardins de la Penya Regalèssia, perquè un estudi d'impacte acústic va determinar que era una mica problemàtic. Vam intentar que hi hagués pocs veïns i aquí, enfocant l'escenari cap a una certa direcció, no afectàvem directament cap veí.


Les activitats continuen aquest dijous amb el 4t concurs de Graffiti i Art Mural Jaume Castañé a les sis de la tarda. Una hora més tard, serà el torn de la batalla de ritmes i a les vuit s'obrirà el micròfon a aquells que s'atreveixin a rapejar. A dos quarts arribarà el pregó d'enguany, a càrrec de l'ONG Infinits Somriures. Massafret ha explicat per què han triat aquesta entitat.

Andreu Massafret

És una entitat del poble que fa cinc anys que treballa en una causa que evidentment ens agrada. Com que fa cinc anys i s'han sumat als col·lectius que preparen la Festa Major, hem volgut que ho fessin ells.


La mateixa associació organitza el sopar de la jornada a les nou del vespre. La festa seguirà amb les actuacions musicals de Michael Luna a les nou, Zeks Efiz a dos quarts de deu, Ascensa Furore a les deu, i Zapato y Cordón i Capitan Mr. Litro a tres quarts d'onze. Markus FM, Microbio, Senyor Oca, Juan Jazz i Homes Llúdriga arribaran a tres quarts de dotze i Dj Rambla tancarà la gresca a partir de la una de la matinada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.