La Generalitat insta els ocupants de l'immoble del carrer Sant Antoni a deixar la finca


  • Comparteix:

Els Mossos s'han personat aquest matí a l'immoble.

Els Mossos s'han personat aquest matí a l'immoble.

La direcció general de Patrimoni ha instat aquest matí als okupes de l'immoble del carrer Sant Antoni a abandonar la casa ja que la Generalitat vol 'recuperar la possessió de la finca'. El joves, que tenen un mes de termini per presentar recurs d'alçada, ja han anunciat que no pensen abandonar la vivenda que okupen, de manera il·legal, des de fa un any.

Una patrulla del Mossos d'Esquadra s'ha personat aquest matí al carrer Sant Antoni per notificar als ocupants del número 23 que la direcció general de Patrimoni, propietària de l'immoble, vol recuperar la 'possessió de la finca'.

Una resolució amb data de 10 de juny de la directora general, Immaculada Turu, insta a recuperar l'immoble. Els seus ocupants tenen ara un mes de termini per presentar recurs d'alçada a la resolució, tot i que el recurs no posa fi a la via administrativa.

Per tant, els squatters tenen un mes de temps per abandonar l'immoble o, en cas contrari, seran desallotjats. No obstant, els residents - que van entrar a la casa fa just un any - ja han anunciat que no pensen marxar jde la casa, ja que diuen, no té 'cap ús' i ells han aconseguit 'netejar, condicionar i dinamitzar' aquest espai. De fet han muntat taller de bicicletes, classes de tai-txi i fins i tot una petita cafeteria.

Recordem que la casa és propietat de la Generalitat per 'testament abintestatu'. Així ho va sentenciar, el maig del 2003, el jutjat de primera instància de Rubí després que la propietària, Maria Sans Llunell, morís sense testament i sense tenir hereus de quart grau de consanguinitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.