Castanyer renova com a president del CMSC i anuncia la seva marxa quan estigui enllestida la nova seu


  • Comparteix:

Castanyer al costat dels artistes Grau-Garriga i Imma Pueyo.

Castanyer al costat dels artistes Grau-Garriga i Imma Pueyo.

Narcís Castanyer ha revalidat el seu càrrec com a president del Club Muntanyenc en unes eleccions que han comptat amb candidatura única. Castanyer ha anunciat que es convocaran comicis anticipats al 2006, quan estigui enllestida la nova seu, i així donar pas al relleu generacional al capdavant de l'entitat.

Després de dues legislatures, Narcís Castanyer manté el seu càrrec com a màxim responsable del Club Muntanyenc després de guanyar les eleccions. Uns comicis que, tal i com esperava el club, només van comptar amb la candidatura proposada per l'actual junta.

Segons el president del col.lectiu, els socis esperen que la junta que va encetar -ara fa vuit anys- el projecte de la nova seu finalitzi la seva comesa. És per això que Castanyer ha reiterat que, un cop la seu de la rambla del Celler sigui una realitat al 2005, la junta es dissoldrà per convocar noves eleccions:

Narcís Castanyer

M'he proposat que l'any 2005 sigui l'any de la nova seu i l'any 2006 el de la nova junta


Així, amb una nova seu i nova junta directiva, l'entitat espera encarar una nova etapa en què es donarà un millor servei als 2.300 socis del club. Actualment el Muntanyenc té vuit seccions i una escola de muntanya que van creixent progressivament, la qual cosa comportarà un canvi en la gestió del club. Narcís Castanyer:

Narcís Castanyer

Som una entitat amb molta activitat que té unagran importància social i no volem que acabi portada per entrenadors i gestors


La junta directiva també compta amb Marta Pla i Francesc Duch a la vicepresidència; Alfredo Arechavala, secretaria; Anna Muixí, tresoreria; i les vocalies ocupades per Moisés Alcázar, Quim Hernández, Queralt Simeón i Verònica Vall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.