Nous canvis en l'horari i el servei de la línia de FGC Barcelona-Vallès amb pas per Sant Cugat


  • Comparteix:

Tren de FGC / Foto: ACN

Tren de FGC / Foto: ACN

Les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) no circularan durant tot l'agost. A aquest canvi horari cal afegir que les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturaran fins al 30 de setembre a totes les estacions, excepte en hora punta (des de l'inici del servei fins a les deu del matí aproximadament). A més, els usuaris del servei han de tenir en compte que entre els dies 13 i 16 d'agost no hi haurà circulació de trens entre les estacions de plaça Catalunya i el Baixador de Vallvidrera, el servei d'aquestes línies s'iniciarà a l'estació de Baixador de Vallvidrera i finalitzarà a Terrassa i Sabadell fins les dotze de la nit. A partir d'aquesta hora els trens només circularan entre l'estació de Vallvidrera i Sant Cugat.

Els clients hauran de tenir en compte diferents alteracions en el servei:

- Els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) no circularan entre els dies 1 i 28 d'agost. A partir del 20 d'agost hi haurà servei només en hora punta entre les estacions de plaça Catalunya i Sarrià.

- A les línies S1 i S2 les nits de divendres i de dissabte entre les dotze de la nit i dos quarts de tres de la matinada, els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. Al tram entre plaça Catalunya i Sant Cugat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús fins dos quarts de tres, i es recomanaran serveis de transport alternatius.

- Dels dies 1 al 18 d'agost, el Funicular de Vallvidrera quedarà fora de servei per revisió. De l'1 al 12 i del 16 al 18 d'agost hi haurà servei d'autobús substitutori Peu del Funicular - Plaça de Vallvidrera.

Les afectacions a la línia Barcelona-Vallès duraran fins al 30 de setembre. Durant aquest període totes les estacions romandran obertes durant tot l'horari de servei comercial (amb servei de trens o sense) per atendre els dubtes dels viatgers, que es poden adreçar als agents d'estacions o bé utilitzar els intèrfons d'informació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.