Sant Cugat commemora el Dia contra la Violència de Gènere amb una quinzena d'activitats


  • Comparteix:

Detall del cartell del programa / Foto: Santcugat.cat

Detall del cartell del programa / Foto: Santcugat.cat

La ciutat commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb una quinzena d'activitats que s'allargaran fins la setmana vinent. Xerrades, projeccions, tallers i teatre són algunes de les propostes que s'han organitzat per conscienciar i lluitar contra la violència que pateixen les dones.

La programació ha començat aquest dimarts amb un taller de defensa personal i una xerrada. Aquest dimecres, el Xalet Negre acull un taller de 'mindfullness' a càrrec de la psicòloga Teresa Pérez. La cita comença a un quart de set de la tarda. Més tard, a dos quarts de vuit, es projecta la pel·lícula 'La Xirgu, l'actriu' de Sílvia Quer a la Casa de Cultura.

El Cicle de Cinema d'autor s'afegeix a la commemoració aquest dijous amb la projecció del film 'Mustang' de Deniz Gamze Ergüven. La cita té lloc als cinemes Cinesa i les entrades tenen un preu de quatre euros.

El dia de la commemoració, divendres, la Floresta acull un seguit de tallers d'onze del matí a dos quarts d'una de la matinada que es repartiran entre la plaça de Miquel Ros i la Sala Uref. El Casal TorreBlanca també s'implica en la jornada amb la projecció de la pel·lícula 'La Luna en ti', de Diana Fabiánová, a dos quarts de set de la tarda. A la nit, Chenoa visita el Teatre-Auditori, a les nou del vespre.

Dissabte, el Centre d'Arts Marcials MAC Sant Cugat ofereix un taller de defensa personal a la una del migdia. A la tarda, la Floresta acollirà la representació de diferents monòlegs al Centre Sociosanitari a les sis.

La setmana vinent, continuen les propostes amb una xerrada a càrrec dels Mossos d'Esquadra al Casal de les Planes. Serà dilluns a dos quarts de vuit de la tarda.

Dimarts, la psicòloga Isabel Custodio pronunciarà la conferència 'El guany de les pèrdues'. L'última proposta serà la projecció dels documentals 'Ferides' i 'Buits' al Xalet Negre a un quart de vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.