Busquen un jove per apunyalar un home i lesionar-ne un altre en una discussió al carrer a la Floresta


  • Comparteix:

Lloc on es van produir els fets / Foto: Google Maps

Lloc on es van produir els fets / Foto: Google Maps

Un home va resultar ferit per arma blanca i un altre, per lesions, dissabte passat a la nit en una discussió amb un jove a la plaça de Miquel Ros de la Floresta, ha sabut Cugat.cat per testimonis presencials. L'agressor va barallar-se amb un client d'un bar de la zona quan aquest sortia del local i va ocasionar-li ganivetades de caire superficial. La víctima, que va rebre ferides al cap, al coll i a l'estómac, va ser donat d'alta hores després a MútuaTerrassa. Les dues víctimes han identificat i denunciat l'agressor, que va fugir del lloc dels fets abans de l'arribada dels Mossos. Ara està en ordre de cerca i captura.

Segons testimonis, l'individu va intentar comprar cervesa al local malgrat que tenia la persiana abaixada. Tot i no ser atès, el jove va quedar-se al carrer i en sortir un client va començar amb ell una baralla. El propietari, l'esposa de l'agredit i el personal de l'establiment van sortir a atendre el ferit en veure que sagnava per les ferides d'una navalla.

L'agressor va marxar del lloc dels fets i va tornar al cap d'uns minuts. En aquesta ocasió va agredir amb un pal una de les persones que ajudava el ferit. Les persones que hi havia a la plaça van aconseguir acorralar el jove a un bosc proper, però va aconseguir fugir abans de l'arribada dels Mossos. Els serveis mèdics van atendre la parella del ferit per una crisi d'ansietat i van traslladar les dues víctimes a MútuaTerrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.