HP convoca més de 300 estudiants a la CodeWars per fomentar la vocació pels estudis científicotècnics


  • Comparteix:

L'edició de l'any passat de la Codewars / Foto: Localpres

L'edició de l'any passat de la Codewars / Foto: Localpres

El centre internacional de Hewlett-Packard (HP) a Sant Cugat convoca aquest dissabte 325 estudiants a la 3a edició de l'HP CodeWars. La competició de programació i codificació vol fomentar la vocació dels estudiants d'entre 14 i 18 anys pels estudis científics i tecnològics. La cita serà a les instal·lacions de la companyia, a partir de dos quarts de deu del matí.

Els més de 300 alumnes d'arreu de Catalunya hauran de resoldre problemes amb la programació informàtica i la creació de codi. Els professors que els acompanyin participaran en una jornada de debat sobre com despertar l'interès per la ciència, la innovació i la tecnologia entre els més joves des de les escoles.

Diversos estudis apunten que els llocs de treball relacionats amb la ciència i la tecnologia no deixaran d'augmentar en els propers anys i, en canvi, les matriculacions en aquest sector no deixen de disminuir.

L'acte tindrà la presència del director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Jordi Miró; del secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, el santcugatenc Jordi Puigneró; de la tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Joana Barbany, i de la regidora d'Educació, Universitat i Família, Esther Salat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.