Arrenquen els actes de la primera commemoració del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme


  • Comparteix:

Dissabte es commemora el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme / Foto: Unipau

Dissabte es commemora el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme / Foto: Unipau

La Unipau i l'Ajuntament organitzen aquest dijous la conferència 'Memòria i història. Conseqüències del terrorisme' amb motiu del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme, que es commemora per primera vegada a Sant Cugat. La xerrada, que serà a les set de la tarda a la Casa de Cultura, anirà a càrrec del doctor en Ciències Socials i de la Comunicació i membre de la Unipau, José Maria Perceval. També assistirà a l'acte el fotoperiodista santcugatenc Ricardo García-Vilanova.

La commemoració d'aquesta jornada s'acompanyarà d'un minut de silenci en memòria de les víctimes del terrorisme, aquest dissabte, a les dotze del migdia, a la plaça de la Vila.

Paral·lelament, es penjarà una pancarta a la façana de l’ajuntament per commemorar aquest dia i mostrar el suport de Sant Cugat a totes les víctimes del terrorisme.

A l'últim ple es va acordar que Sant Cugat se sumi a la commemoració, cada 11 de març, del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.