L'Àgora dóna el tret de sortida a les visites personalitzades de la FP dual en imatge i so


  • Comparteix:

L'escola Àgora Sant Cugat dóna el tret de sortida a les visites personalitzades per a aquells estudiants interessats a cursar algun dels cinc itineraris de formació professional dual en imatge i so del centre. Enguany l'escola ha començat a impartir el cicle formatiu de grau mitjà de vídeo, discjòquei i so i el de grau superior de realització de projectes audiovisuals i espectacles. Cugat.cat és un dels col·laboradors de la formació dual de l'Àgora.

El centre santcugatenc ha apostat per la formació dual, una metodologia que combina l'aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica, augmentant la col·laboració entre els centres de formació professional i les companyies, en el procés formatiu dels alumnes. Ho explica el director de l'Àgora, Vicenç Gandol.

Vicenç Gandol

És un enfocament pràctic, amb una connexió directa amb la formació i l'empresa. Aquesta formació dual és una oportunitat que obre el camp professional als nostres estudiants.


El centre col·labora amb més d'una vintena d'empreses, sis de les quals són de Sant Cugat, per oferir aquest tipus de procés d'aprenentatge que garanteix un mínim de 970 hores d'estada de l'alumne al món laboral amb tots els drets i deure que això comporta. És una oportunitat que els alumnes com Joaquín Cuervo agraeixen.

Joaquín Cuervo

El gran avantatge de l'Àgora és que treballa amb un gran ventall d'empreses de diferents sectors. A més si coneixem alguna empresa, ells s'hi poden posar en contacte perquè hi puguem treballar.


El centre i l'empresa pacten els continguts que l'alumne aprendrà en el centre de treball ajustant-los a les necessitats i perfils del lloc de treball pel qual es forma i que ocuparà en el futur. És una fita que determina la metodologia docent dels professors, tal com explica la professora Núria Soler.

Núria Soler

Sempre intentem que allò que els ensenyem ho puguin posar a la pràctica. Que vegin quins problemes es troben i com els poden solucionar.


A més dels cursos actuals, el centre oferta els cicles formatius de grau superior en producció de projectes audiovisuals i espectacles, el de so per a espectacles audiovisuals i el d'animacions 3D, jocs i entorns interactius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.