La Xesca protesta contra el seu desallotjament i l'especulació del Banc Sabadell


  • Comparteix:

Concentració davant de l'oficina de Banc Sabadell a la plaça d'Octavià

Concentració davant de l'oficina de Banc Sabadell a la plaça d'Octavià

Més d'una vintena de persones s'ha concentrat aquest dijous davant de l'oficina del Banc Sabadell a la plaça Octavià per protestar contra el possible desallotjament de La Xesca. Els membres del col·lectiu han tornat a reivindicar un espai per l'oci i la cultura juvenil i han cridat consignes i llegit un manifest contra 'l'especulació' dels bancs amb els pisos buits de la ciutat. La protesta estava convocada per pressionar Solvia, la immobiliària del Banc Sabadell i gestora dels baixos ocupats de l'avinguda de Cerdanyola, perquè retiri la denúncia que ha propiciat la sentència judicial que obliga el col·lectiu a abandonar el local.

La membre de La Xesca Patrícia Gotarda exigeix a l'Ajuntament que afronti el debat polític sobre la manca d'espais perquè ells no són l'únic col·lectiu que ho reivindica.

Patrícia Gotarda

A l'Ajuntament li volem dir que afronti el debat polític i que deixi de buscar subterfugis en qüestions tècniques. La problemàtica de la manca d'espais ha estat denunciada per diversos col·lectius, no només per nosaltres.


El col·lectiu ja ha presentat un recurs a la sentència i esperaran a conèixer la data del desallotjament i la seva resolució per plantejar-se properes accions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.