Els Gausacs descarreguen el segon pilar de 6 de la seva història a Reus


  • Comparteix:

La part alta del pilar de 6 / Foto: Gausacs

La part alta del pilar de 6 / Foto: Gausacs

Els Gausacs han descarregat aquest dissabte a Reus el pilar de 6, el segon de la història de la colla. Els camises verdes ja l'havien carregat la setmana passada a Sabadell i l'han pogut consolidar amb patiment en la primera de les dues actuacions del cap de setmana. Els Castellers de Sant Cugat han portat a plaça aquest cap de setmana dos 3 de 8 i dos 4 de 8, a més d'un 2 de 7 i un 5 de 7 en les últimes actuacions abans de Festa Major.

La Diada de Sant Pere de Reus ha estat testimoni del segon pilar de 6 de la història de la colla, un castell que els gausacs s'havien marcat com a objectiu per a la primera part de la temporada. La consolidació d'aquest pilar 'obre horitzons' a l'hora de fer noves construccions en el futur. Ho ha explicat a Cugat.Cat un dels caps de la colla, Biel Samsó.

Biel Samsó

Ens obre nous horitzons: un possible pilar de 7 amb folre i un 4 de 8 amb agulla. T'obre un ventall de construccions que per a nosaltres és molt important.


Tot i així Samsó també ha lamentat no haver pogut congregar prou membres durant el cap de setmana per fer construccions com un 2 de 8 amb folre o un 5 de 8.

Un 3 de 8, un 4 de 8 i la torre de 7 han completat l'actuació dels Gausacs a Reus. Aquest diumenge, els camises verdes s'han desplaçat a Vilanova i la Geltrú per completar el cap de setmana i hi han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7. Es tracta de les dues últimes actuacions dels Gausacs abans de la diada de Festa Major.

L'actuació de la festa grossa dels camises verdes serà diumenge 2 de juliol a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.