L'AE Berenguer el Gran celebra la imminent signatura del conveni que els cedeix un local


  • Comparteix:

L'entitat ha fet una festa a la plaça de Sant Francesc / Foto: AE Berenguer el Gran

L'entitat ha fet una festa a la plaça de Sant Francesc / Foto: AE Berenguer el Gran

La imminent signatura del conveni que cedeix durant cinc anys a l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran un local situat a l'edifici de Promusa del carrer de la Creu fa 'respirar' l'entitat, que des de fa temps exigia un espai propi. Tot i que l'agrupament va entrar al nou local fa un any, fins ara no hi havia cap conveni redactat que n'acredités la cessió. Per aquest motiu, l'entitat ha celebrat 'la fita' amb una festa aquest diumenge a la plaça de Sant Francesc i espera signar el conveni amb l'Ajuntament al més aviat possible.

L'entitat considera que es tracta d'una 'victòria' ja que això els permetrà desenvolupar la seva activitat amb normalitat. Ho ha explicat a Cugat.cat un dels seus monitors, Guillem Martí.

Guillem Martí

És un victòria perquè tenim un espai propi que no hem de compartir amb altres entitats i això ens facilita molt la feina. Hi haurà generacions de monitors que ja no s'hauran de preocupar per aquest tema. Ens fa molt feliços tancar aquest cicle de dos anys i tenir un local que s'adapta a les nostres necessitats.


En els darrers anys, l'AE Berenguer el Gran s'havia allotjat a la Casa de Cultura, on compartia l'espai amb altres entitats. El 2015, però, el consistori els va prometre un espai propi després que a la Casa de Cultura es reallotgessin totes les entitats que es reunien a La Unió. El local disposa de cinc sales i permet encabir els 90 infants i joves que actualment té l'entitat.

La plaça de Sant Francesc ha acollit la celebració, que ha tingut una gimcana i tallers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.