El CAP La Mina aglutinarà l'atenció a l'agost i el dispensari de les Planes obrirà una tarda a la setmana


  • Comparteix:

El CAP Sant Cugat torna a centralitzar l'atenció a l'agost

El CAP Sant Cugat torna a centralitzar l'atenció a l'agost

El CAP Sant Cugat centralitzarà tot el servei a l'agost, com en els últims anys, i el dispensari de les Planes atendrà per primera vegada una tarda a la setmana. L'equip de govern s'ha felicitat perquè la Generalitat i MútuaTerrassa hagin satisfet la petició santcugatenca perquè el consultori planenc presti algun tipus de servei a l'agost.

Els dimecres del mes d'agost a la tarda, el dispensari de les Planes obrirà de tres de la tarda a set del vespre. Una infermera atendrà les visites amb cita prèvia i les urgències.

El consultori de la Floresta tindrà els mateixos horaris de l'any passat i obrirà tots els matins d'agost, des de les nou del matí fins a la una del migdia. També atendrà visites programades i urgències.

Ampliació de les urgències pediàtriques
En un comunicat, l'equip de govern asegura que el CatSalut s'ha compromès a estudiar la petició de Sant Cugat, aprovada per ple, d'ampliar les urgències pediàtriques al CAP La Mina els 365 dies de l'any, les 24 hores. No obstant això, el mateix govern diu que la Generalitat ja els ha advertit que 'no hi ha urgències pediàtriques les 24 hores del dia a cap centre d'atenció primària de Catalunya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.