Les Planes comença la seva Festa Major amb música i esports


  • Comparteix:

Elgruix principal d'actes arribarà la setmana que ve

Elgruix principal d'actes arribarà la setmana que ve

Els veïns de Les Planes han donat aquest cap de setmana el tret de sortida a la seva Festa Major, amb una especial atenció a l'esport, la música i la Nit Jove. El gruix principal d'actes arribarà però el proper cap de setmana, amb propostes tant tradicionals com el pregó, les paelles o el concurs de carros sense motor.

El districte de les Planes ha començat la seva festa major i ho ha fet amb activitats esportives i ball. Un dels plats forts com és el futbol no s'ha pogut fer però, perquè les obres de la pista poliesportiva no han pogut acabar-se a temps. Amb tot, s'han celebrat els campionats de petanca, el de dòmino i el de bales. Una bona manera de començar la Festa Major, que s'avança un cap de setmana per poder encabir tot el munt d'activitats programades.

Ens ho explica una de les responsables de la comissió de festes, Begonya Paradeda.

Begoña Paradeda

Començar la festa demà ha estat una manera de desintoxicar la festa major. Perquè amb només un cap de setmana era molt difícil d'encabir totes les activitats. Quan es va decidir traslladar les activitats esportives al dia 4, es va veure també que es podia dedicar la tarda-nit als joves.


Un dels moments més esperat ha estat la Nit més Jove, que igual que a la Floresta i Mira-sol, ha arribat al districte amb motiu de la Festa Major. Es tracta d'uns espectacles íntegrament organitzats pels joves de Les Planes com ens recorda la Begonya Paradeda.

Begoña Paradeda

Aquest any tenim molta confiança en la tarda-nit jove perquè s'ho han fet tot ells sense dependre de ningú. Ens agrada molt que els joves s'impliquin i no ho deixin tot per la comissió de festes


El cap de setmana proper es podrà gaudir dels actes més tradicionals com la missa, la cercavila i el pregó, que anirà a càrrec d'un personatge sorpresa. Tampoc no hi faltaran el VII concurs de carros sense motor, la festa de l'escuma i l'animació pels més petits o les activitats del casal d'avis.

Altres propostes per aquesta festa major de Les Planes són el concurs de pintura , el concurs de paelles, i com ja és habitual, un ball de nit que enguany anirà a càrrec de l'orquestra Orient-Exprés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.