La línia Barcelona-Vallès de FGC ha registrat en el que va d'any més de 37 milions de viatgers


  • Comparteix:

L'estació de FGC a la Floresta / Foto: Localpres

L'estació de FGC a la Floresta / Foto: Localpres

La línia Barcelona - Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb set parades a Sant Cugat, ha registrat durant els primers set mesos de l'any 37.118.037 viatgers, xifra que suposa un increment del 3,5% respecte el mateix període de 2016. La companyia ferroviària atribueix aquest rècord als perllongaments de les línies S1 a Terrassa i S2 a Sabadell, que han permès atraure nous clients, així com millorar la mobilitat dins d'aquestes ciutats.

En el conjunt de les línies de FGC, 50.536.737 usuaris han viatjat en els combois de la companyia. Es tracta d'un increment del 3,6% respecte el 2016, quan es van comptar 48.772.708 viatgers.

Set parades a Sant Cugat
A Sant Cugat hi ha set parades en funcionament: Hospital General, Mira-sol, Sant Joan, Volpelleres, Sant Cugat, Valldoreix i la Floresta. L'estació de les Planes forma part del terme municipal de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.