La nova seu del Club Muntanyenc estarà llesta el mes de maig de l'any que ve


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat podrà estrenar la seva nova seu el 20 de maig de l'any que ve, ja que de moment les obres van a bon ritme. Així ho ha assegurat el seu president, Narcís Castanyer, al programa Barra Lliure. El pressupost per la construcció de l'edifici és de poc més de dos milions d'euros, de moment la subvenció de 120.000 euros que s'esperava de la Generalitat encara no ha arribat.

El Club Muntanyenc Sant Cugat està content amb el ritme que porten les obres del nou edifici que l'entitat està construint a la Rambla del Celler. És per això que preveu que, si no hi ha cap contratemps, les activitats es podran engegar en els plaços esperats. S'espera doncs que el 20 de maig de l'any que ve l'entitat s'hi pugui traslladar. De moment aquest mes, i després d'haver col·locat els fonaments començarà a aixecar-se l'edificació. Així ho ha explicat Narcís Castanyer, president del Club Muntanyenc al programa Barra Lliure.

Narcís Castanyer

El plaç d'obres es compleix correctament, sobre el 20 de maig s'entregaran les obres, que podria ser a principis de juny, però el més important és que serà abans de l'estiu del 2005


L'obra costa a l'entitat poc més de dos milions d'euros, la gran majoria sufragats pel crèdit hipotecari d'1'3 milions d'euros que el club ha aconseguit de la Caixa de Terrassa. A aquest crèdit li hem de sumar 150.000 euros que provenen de donacions privades, i al voltant de 400.000 que encara s'han de d'aconseguir. Per assolir aquests diners que falten, Narcís Castanyer ha explicat que l'entitat pensa fer activitats específiques de recollida com la subhasta d'art del passat mes de juny.

Narcís Castanyer

Hem d'aconseguir entre 300 i 500 mil euros, però no volem que els socis hagin de rascar-se les butxaques


L'entitat, que enguany celebra el seixantè aniversari, compta amb prop de 2300 socis, i espera que aquest setembre amb el nou curs es donin entre 200 i 250 altes. Un dels objectius a assolir aquesta temporada és la professionalització de l'entitat. Per aconseguir-ho es contractaran un responsable administratiu i un de tècnic per les seccions esportives, i un gerent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.