La 3a Marxa de Torxes donarà el tret de sortida als actes de la Diada de Sant Cugat el 10 de setembre


  • Comparteix:

La iniciativa vol retre homenatge a les víctimes del 1714

La iniciativa vol retre homenatge a les víctimes del 1714

La 3a Marxa de Torxes, organitzada per Òmnium Cultural, encetarà el 10 de setembre els actes de la Diada a Sant Cugat. La iniciativa vol retre homenatge i recordar les víctimes de 1714. La marxa sortirà de la plaça de Rafael de Casanova a dos quarts de nou del vespre per arribar a la plaça de l'Om una hora més tard on l'activista santcugatenc Arcadi Oliveras llegirà el manifest en memòria de les víctimes.

Òmnium Cultural, organitzadora de l'acte, posarà una parada a la plaça de Rafael Casanova on es podran comprar les torxes. El recorregut començarà en aquest punt i seguirà pel passeig de la Creu, el carrer de Sant Domènec, la plaça de Sant Pere, el carrer Major, la plaça d'Octavià i arribarà a la plaça de l'Om.

L'entitat explica en un comunicat que l'acte vol servir per 'reivindicar el respecte per la llibertat dels pobles i el reconeixment ple dels drets dels ciutadans'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.