Els Gausacs obren un projecte de micromecenatge per recaptar fons per viatjar a Londres


  • Comparteix:

Els Gausacs volen suport per fer costat als seus fillols / Foto: Localpres

Els Gausacs volen suport per fer costat als seus fillols / Foto: Localpres

Els Castellers de Sant Cugat han engegat una campanya de micromecenatge, a través de la plataforma Verkami, per recaptar fons per a un viatge a Londres per visitar la colla local, de la qual són padrins. Els qui hi contribueixin rebran a canvi recompenses segons la quantitat de diners que ofereixin a la colla.

Els regals van des d'un mocador o una samarreta commemorativa fins a tallers castellers a les empreses que decideixin contribuir al viatge. Als qui hi participin amb quantitats d'entre 35 i 60 euros se'ls oferirà la possibilitat d'assistir a una de les diades més importants dels Gausacs.

En declaracions a Cugat.cat, la presidenta de la colla local, Gemma Aristoy, ha explicat per quin motiu han decidit engegar aquesta campanya de micromecenatge.

Gemma Aristoy

D'una banda, ho hem fet per tenir un record conjunt amb els Castellers of London, i també per ser presents al municipi. I de l'altra, per abaratir el cost del viatge a les famílies que hi participin.


El viatge es farà a mitjans d'octubre i consistirà en un assaig conjunt i una actuació amb els Castellers of London, nascuts al 2015 i apadrinats pels Castellers de Sant Cugat. Els diners que es recaptin es repartiran entre el viatge i l'allotjament a Londres. L'objectiu de la campanya és arribar als 1.500 euros de recaptació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.