La Mesa del Sí convoca la ciutadania a la plaça de la Vila al migdia i a les sis davant l'ajuntament de Sabadell


  • Comparteix:

Cartell de la convocatòria

Cartell de la convocatòria

La Mesa del Sí, formada per l'ANC, Òmnium, MES, Demòcrates, el PDeCAT, CUP, PC, ERC i Solidaritat, convoquen la ciutadania a les 12 del migdia a la plaça de la Vila per sumar-se a l'aturada cívica de país, organitzada per la Taula de la Democràcia. Això s'ha acordat en la reunió de la Mesa del Sí de dilluns a la tarda, en què es dirigeix a la ciutadania a manifestar-se, avui, a les sis de la tarda davant l'ajuntament de Sabadell. (Seguirà ampliació amb declaracions i vídeo)

L'Ajuntament, l'EMD, entitats del teixit associatiu social, culturali esportiu se sumen a l'aturada cívica convocada per la Taula de la Democràcia, organisme creat per entitats i associacions com UGT, CCOO, les patronals PIMEC, CECOT, l'ANC i Òmnium.

Espais com el CPA i l'Ateneu han tancat portes. Al centre de la ciutat, en vies principals com el passeig de Francesc Macià el seguiment és important, amb només els bancs oberts. A l'avinguda de Cerdanyola, la majoria de comerços estan tancats però els bars i basars romanen oberts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.