Enllestida la instal·lació de més coixins berlinesos arreu de la ciutat per reduir la velocitat


  • Comparteix:

Un coixí berlinès a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Un coixí berlinès a Sant Cugat / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament ha enllestit aquest dilluns la segona fase d'instal·lació de coixins berlinesos per reduir la velocitat dels vehicles, que va començar fa tres setmanes. L'actuació ha obligat a tallar l'avinguda de Roquetes durant dues hores. La intervenció s'ha fet a un total de 18 vies de la ciutat.

Les vies on s'han implantat coixins berlinesos en aquesta doble actuació són: Salvador Espriu, camí de Can Cases, carrer Casalot, avinguda Carril, avinguda de Montserrat Roig, avinguda de Roquetes, avinguda de Can Cortés, carrer del Molí de les Planes, carrer de Sant Crist de Llaceres, carrer de Vallseca, carrer de Maria Antònia, carrer d'Esteve Pila, carrer de Sant Ignasi de Loiola, carretera de Rubí, carrer de Josep Vicenç Foix, passeig dels Til·lers, passeig d'Olabarria i rambla de Torrent d'en Xandri. L'empresa encarregada de fer les obres ha estat Asfaltos Augusta.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.