El 5è Lunch Pediàtric de l'HGC arrenca avui amb l'objectiu de fomentar vincles entre professionals


  • Comparteix:

Una sessió anterior de la trobada

Una sessió anterior de la trobada

L'Hospital Universitari General de Catalunya (HGC), del grup Quirónsalud, engega aquest dijous la primera sessió del 5è Lunch Pediàtric amb l'objectiu de 'posar al dia, coordinar actuacions i fomentar vincles entre professionals' de la comarca. La primera trobada, que arrencarà a les dues del migdia, anirà a càrrec dels doctors Félix Muñiz i Albert Balaguer, del servei de Pediatria del centre hospitalari, i abordarà 'Assistència, docència i R+I'. La resta de sessions tindran lloc el segon dijous de cada mes fins al juny de l'any vinent.

A les trobades s'exposaran temes d'interès i debat mèdic, dirigides als professionals que es dediquen a la salut dels nens. El doctor Albert Balaguer ha explicat a Cugat.cat que els lligams que s'estableixen durant les jornades facilita la coordinació i integració afavorint als pacients.

Albert Balaguer

La iniciativa dóna peu a què els professionals es coneguin i facilita el tracte amb el pacient


Balaguer ha afegit que és necessari que la relació entre els metges, infermers i anestesistes vagi més enllà dels expedients mèdics.

Propera trobades:
- 9 de novembre: 'Les necessitats del ferro en la infància', a càrrec del doctor Dámaso Infante, de la Unitat de Gastroenterologia Pediàtrica.

- 14 de desembre: 'Aspectes neonatològics d'interès pediàtric general', a càrrec de la Dra. Laura Castells i del Dr. Miquel Alsina, de la Unitat de Neonatologia.

- 11 de gener: 'Nous reptes a Urgències. Ecografia clínica com a nova eina', a càrrec del Dr. Pau Ventosa i de la Dra. Marta Sànchez, del Servei de Pediatria i Urgències.

- 8 de febrer: 'La tos en el nen', a càrrec de les doctores Ana Diez-Izquierdo i María Teresa Pasqual, de la Unitat de Neumologia Pediàtrica.

- 8 de març: 'Guia actualitzada d'antibioteràpia en Pediatria: elements importants', a càrrec de les doctores Natalia Joaquí i Sehrish Gul, de la Unitat d'Hospitalització Pediàtrica.

- 12 d'abril: 'Els millors casos de l'any. Lliçons apreses', a càrrec de les doctores Nuria Gorina i Vanessa Lavegli', de la Unitat d'Hospitalització Pediàtrica.

- 10 de maig: 'Apnea de la son infantil', a càrrec del Dr. Eduard Esteller, del Servei d'ORL.

- 14 de juny: 'Quan sospitar d'una malaltia neuromuscular i el seu abordatge inicial', a càrrec de la Dra. Sara Jimena de la Unitat de Neurologia Pediàtrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.