La pista de gel, el tren d'StC i les fires de Nadal i Reis, estrelles del comerç santcugatenc per aquest Nadal


  • Comparteix:

La pista de gel, el tren de Sant Cugat Comerç i les fires de Nadal i Reis seran les estrelles del comerç local aquest Nadal. Les propostes, pensades per atreure compradors al comerç local i paliar un final d'any convuls per al sector, s'allargaran des d'aquest divendres i fins passats els Reis i compten amb la implicació de comerciants locals, artesans i mercats municipals.

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha explicat que consistori i comerciants han enfocat els esforços a que la ciutat 'respiri' Nadal.

Mayte Pérez

Volem que la ciutat respiri comerç, cultura, alegria, hem passat uns mesos complicats en què el comerç s'ha vist afectat. Esperem que el desembre sigui profitós i tirin endavant comerços i mercats de la ciutat.


La fira de Nadal començarà aquest divendres a la plaça d'Octavià, s'allargarà fins el dia 24 de desembre i vol potenciar els comerciants locals en especial, amb el suport d'artesans de la ciutat, que seran també protagonistes a la fira de Reis, que es farà del 2 al 5 de gener a la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.