La rehabilitació de la masia de Torre Blanca començarà a principis de l'any vinent


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha convocat el concurs per adjudicar el projecte

L'Ajuntament ha convocat el concurs per adjudicar el projecte

Les obres de rehabilitació de la masia de Torre Blanca podrien començar a principis de l'any vinent. L'Ajuntament ha convocat un concurs públic per adjudicar el projecte executiu, que es debatrà amb les entitats i els grups de l'oposició.

L'Ajuntament ha aprovat destinar més de 74.500 euros d'una partida del pressupost del 2004 a l'adjudicació d'un projecte tècnic per executar les obres de rehabilitació de la masia de Torre Blanca. Les empreses que vulguin optar-hi, tenen temps per presentar les seves candidatures fins el 2 d'octubre.

Les propostes que es presentin al concurs s'hauran d'adaptar a les condicions recollides en en projecte bàsic, consensuat amb diverses entitats. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, explica alguns dels canvis en el projecte inicial que s'han incorporat, gràcies a les aportacions d'aquests col·lectius.

Toni Ramon

Es van incloure alguns canvis, com que no es dediqués l'espai annex de la masia a sala de concerts.


La intenció de l'equip de govern és que el procés d'adjudicació de les obres i l'exposició pública del projecte finalitzin a finals d'any, i que les obres puguin començar a principis del 2005. Toni Ramon.

Toni Ramon

Després del concurs i de l'exposició pública, licitarem les obres, que esperem que comencin el primer trimestre de l'any vinent.


Recordem que la masia de Torre Blanca és un edifici de titularitat municipal que es destinarà a l'ús d'entitats ciutadanes i col·lectius de joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.