El Jutjat de Rubí deixa en llibertat Laura Gené després d'entregar-li la citació judicial per l'ocupació del rectorat de la UAB


  • Comparteix:

Laura Gené, al centre, acompanyada per Xavi Pellicer i Maria Sirvent en un a roda de premsa l'1 de febrer

Laura Gené, al centre, acompanyada per Xavi Pellicer i Maria Sirvent en un a roda de premsa l'1 de febrer

El Jutjat de Rubí ha deixat en llibertat la santcugatenca Laura Gené, del col·lectiu Som 27 i més, després que aquesta s'hagi personat aquest matí a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat en resposta a l'ordre de crida i cerca que tenia pel cas de l'ocupació del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2013. Gené s'ha presentat a la comissaria a les onze del matí acompanyada pel seu advocat, la policia l'ha detingut i l'ha traslladat als Jutjats de Rubí on al voltant de dos quarts de dues del migdia ha estat posada en llibertat. Tot i que encara no hi ha data per al judici, la fiscalia demana per a la santcugatenca una pena de 13 anys i nou mesos de presó.

A principis de gener ja es van produir tres detencions i els encausats van quedar en llibertat en poques hores.

En una roda de premsa davant l'Ajuntament fa dues setmanes, Gené va assegurar que 'no ens amaguem de res' i que tornarien a defensar la universitat pública 'tantes vegades com calgui'.

La santcugatenca ha anunciat la seva detenció a través de Twitter.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.