Pilarín Bayés transporta els nens i nenes de La Farga al món dels contes amb els seus dibuixos


  • Comparteix:

La ninotaire Pilarín Bayés ha transportat aquest dijous els alumnes de P5 de La Farga Infantil a un món de fantasia amb les seves il·lustracions. A través de les històries d'en Patufet i el Gegant del Pi, entre d'altres, la dibuixant ha compartit amb els nens i nenes la seva il·lusió per l'univers dels contes i la imaginació.

Davant un públic exigent, l'artista ha explicat l'oportunitat que ofereixen les imatges 'per conèixer món i viure altres vides'. L'autora dels dibuixos d''El zoo d'en Pitus' també ha transmès als alumnes quines són les claus del seu seu ofici.

Pilarín Bayés

És aquesta feina de poder tenir un amic petit com en Patufet, o un amic vell, però petit, com els nans. Aquestes coses que a la vida real no existeixen però que sobre el paper són xules.


Amb els contes i els dibuixos com a fil conductor, Bayés ha aprofitat per convertir l'Atelier del centre en un espai musical on han sonat cançons com 'Cargol treu banya' i s'ha fet màgia. Tot plegat ha permès la il·lustradora compartir una estona amb els infants.

Pilarín Bayés

És el públic en el que penses quan fas qualsevol cosa, perquè els ajudi a entendre coses, a entendre el món.


Els petits han volgut que la ninotaire, que va rebre la Creu de Sant Jordi el 1991, s'endugués un record de l'escola i li han regalat un àlbum amb més d'una vintena de barrets dibuixats, un per a cada ocasió.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.