La coral del Leonardo cantarà per la igualtat a la Trobada de Corals del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Els membres de la coral de l'institut Leonardo da Vinci han acabat d'afinar la veu per tenir-ho tot apunt per a la 24a Trobada de Corals d'Educació Secundària del Vallès Occidental que se celebra aquest dijous al teatre Principal de Sabadell i que enguany posa èmfasi en la igualtat entre els homes i les dones. Els alumnes interpretaran 'Black or White' de Michael Jackson a tres veus, un tema que el rei del pop va compondre per fer una crida a la igualtat racial.

El professor de música de l'institut, Josep Maria Fradera, que s'ha encarregat de dirigir els joves i de fer els arranjaments a la cançó, explica com s'ha escollit el tema.

Josep Maria Fradera

Com que el tema de la trobada era el de la igualtat em vaig trobar que el tema d'aquesta cançó era molt oportú. Ha vingut molt rodat, no és que jo hagi triat la cançó a partir del tema que ens van proposar, sinó que ja la teniem al repertori i l'hem aprofitat.


Per fer-ho possible els membres de la coral assagen cada dimecres a l'hora del pati per aprendre les lletres de les cançons i les coreografies. Una de les estudiants, Joana Escolà, ha explicat a Cugat.cat què l'ha dut a formar part de la coral.

Joana Escolà

A part de perquè m'agrada cantar trobo que és molt bonic trobar-nos tots i reivindicar coses tan necessàries d'una de les millors formes que és cantant i amb la música.


Precisament, l'activitat ha permès als alumnes treballar l'educació en valors a través la música. Sentim la membre de la coral Tigist Guillaumet.

Tigist Guillaumet

La igualtat entre la gent de color i els que no. Hem de ser iguals.


A més de 'Black or White', els alumnes del Leonardo da Vinci cantaran al costat de les altres corals participants 'El cant de la trobada', 'Som nins o nines' i 'Els Segadors'.

A la trobada també participaran corals d'instituts com La Ribera de Montcada i Reixac, el Pau Vila de Sabadell, el Can Jofresa de Terrassa i el Petit Estel - La Nova de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.