Marina Geli reafirma el suport de la Generalitat per acabar amb el mosquit tigre


  • Comparteix:

La consellera recorda que la picada no comporta cap risc per la salut

La consellera recorda que la picada no comporta cap risc per la salut

La consellera de Salut, Marina Geli, ha reafirmat el suport i col·laboració del govern de la Generalitat per intentar exterminar el mosquit tigre, que des d'aquest estiu està provocant fortes molèsties entre els ciutadans de Sant Cugat. Geli ha recordat que la picada d'aquest animal és molesta però que no implica cap risc per a la salut.

Coincidint amb una visita a la nostra ciutat, la consellera de Salut, Marina Geli, ha fet referència a la problemàtica generada per la presència, a Sant Cugat, del mosquit tigre.

Geli ha volgut recordar que, tot i ser molesta, la picada d'aquest mosquit no comporta cap risc important per a la salut, i ha reiterat que el govern català col·laborarà amb l'Ajuntament per intentar exterminar aquest insecte.

Marina Geli

Des del punt de vista de Salut Pública, hem estat al costat de l'Ajuntament. I l'eliminació del mosquit és un tema medi ambiental més difícil però donem tot el nostre suport.


Recordem que, hores d'ara, s'està a l'espera de l'estudi que està elaborant el Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat, que podria trigar encara un mes en estar finalitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.