Sant Cugat viu una revetlla de Sant Joan tranquil·la gràcies al civisme de la ciutadania

Els cossos de seguretat i prevenció han efectuat 19 intervencions durant la nit


  • Comparteix:

Una família durant la revetlla / Foto: ACN

Una família durant la revetlla / Foto: ACN

L'Ajuntament de Sant Cugat fa una valoració positiva del transcurs de la revetlla de Sant Joan d'enguany, durant la qual els cossos de seguretat i prevenció han realitzat 19 actuacions. El més destacat d'aquestes intervencions han estat set petits incendis de matolls i dos a tanques de bruc i la crema de sis contenidors d'escombraries. Des de l'equip de govern s'ha agraït el civisme de la ciutadania, que ha contribuït a fer que la nit hagi estat 'tranquil·la' a la ciutat.

Amb motiu de la revetlla, s'ha posat en marxa el pla d'actuació municipal de prevenció d'incendis, un dispositiu que coordina les accions de la Policia Local, Protecció Civil, Voluntaris de Protecció Civil, la Brigada Municipal i l'ADF. Una quarantena de professionals i 11 vehicles de l'Ajuntament han servit per garantir la seguretat durant la nit.

Fonts municipals han explicat que durant la revetlla s'han engegat quatre accions preventives, totes elles lligades a la celebració de la Flama del Canigó a la plaça d'Octavià. Pel que fa a intervencions, se n'han comptat 19: set per incendis de vegetació, dues per la crema de tanques de bruc, tres per papereres cremades i sis per contenidors totalment cremats. També s'ha registrat una actuació per una intoxicació etíl·lica.

A banda, la Policia Local ha registrat trucades de queixes de veïns per soroll produït, sobretot, per festes privades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.