El cantautor XavisS crea una cançó per recaptar fons per als nadons prematurs de l'HUGC


  • Comparteix:

XavisS és pare d'un nadó prematur

XavisS és pare d'un nadó prematur

El cantautor reusenc XavisS ha escrit i composat una cançó per recaptar fons per a l'associació Petits Grans Herois de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC). El músic, pare d'un nadó prematur, destinarà el 50% de les vendes a l'entitat, destinada a donar suport i orientació a les famílies d'aquests infants basada en l'experiència viscuda pels mateixos membres.

L'HUGC atén uns 200 nadons prematurs l'any, dels quals un centenar han d'ingressar a la Unitat de Cures Infantils Neonatals i Pediàtriques (UCINP), que s'ha inaugurat enguany conjuntament amb la remodelació de l'Àrea Materno Infantil. Es considera nadó prematur els infants nascuts abans de la trenta-setena setmana de gestació i grans prematurs els que ho fan abans de la 29.

XavisS ha explicat a Cugat.cat com va ser la seva experiència com a pare prematur per per compondre aquesta cançó.

XavisS

He conegut de primera mà la tasca tan important que es fa des de l'hospital i altres centres de Catalunya. M'ha aportat coneixença i valorar la feina dels professionals i a aquests petits grans herois i les ganes que tenen de viure.


La cançó, inclosa a l'àlbum 'Quatre', es pot trobar a Apple Music, Spotify i Youtube.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.