La Festa de Tardor 2018 agafa forma amb quatre possibles reivindicacions

Una quinzena d'entitats es reuneixen en una primera assemblea


  • Comparteix:

La Festa de Tardor neix com una reivindicació de causes comunes entre totes les entitats de la ciutat

La Festa de Tardor neix com una reivindicació de causes comunes entre totes les entitats de la ciutat

La Festa de Tardor 2018 agafa forma amb una primera assemblea multitudinaria que ha reunit 15 entitats. Si bé encara no s'ha decidit el tema central de la festa, el debat ha girat al voltant de quatre possibles, 'El respecte als drets fonamentals i a la llibertat d'expressió', 'L'equitat de gènere i la violència contra les dones', 'La preservació del patrimoni natural i arquitectònic de Collserola' i 'La relació entre les entitats i l'administració, la problemàtica del dia a dia de les entitats'. La resolució arribarà amb una segona assemblea que se celebrarà el dia 4 de setembre, on s'escollirà el tema que determinarà el lema de la festa i també el manifest.

El membre de la comissió de la Festa de Tardor Julià Mestieri explica que l'assemblea del 4 de setembre serà determinant en l'organització de la festa.

Julià Mestieri

Hem seleccionat quatre temes i quan fem l'assemblea del 4 de setembre, juntament amb la resta d'entitats, decidirem quin és el tema central de la Festa de Tardor.


Més enllà de la selecció dels quatre possibles temes, la comissió organitzadora i les entitats han debatut sobre algunes de les activitats que es duran a terme i també d'aspectes més tècnics com els tempos de la programació i la comunicació entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.