L'Ajuntament ofereix a empreses innovadores participar a l'Smart City Expo


  • Comparteix:

Així serà l'estand que l'Ajuntament tindrà a l'exposició

Així serà l'estand que l'Ajuntament tindrà a l'exposició

L’Ajuntament de Sant Cugat ha obert un procés selectiu per oferir a petites i mitjanes empreses innovadores un espai en l'estand que tindrà en el proper Smart City Expo&World Congres, que se celebra del 13 al 15 de novembre a Barcelona. L'objectiu és facilitar a les pimes que treballen en aquest sector la seva presència en aquest congrés mundial. Les empreses interessades han d'enviar una sol·licitud al correu electrònic innovació@santcugat.cat i aportar en un fitxer de power point una presentació corporativa de màxim 15 diapositives.

L’Ajuntament, a través d'un comitè de selecció, notificarà el 2 d'octubre les empreses escollides i es tindrà en compte els següents criteris:

- Nivell d'innovació i originalitat del producte de l'empresa, així com les possibilitats d'escalabilitat i d'internacionalització.

- Grau de maduresa o d'implementació en el mercat dels productes, serveis o aplicacions.

- Tenir la seu o ser residents a Sant Cugat.

- Ser proveïdor de l'Ajuntament de Sant Cugat.

En total l'Ajuntament oferirà sis espais d'exposició amb la possibilitat, per a cada una de les empreses, de fer una presentació pública del seu projecte a l'estand.

D’altra banda, també s’oferirà a sis empreses més la possibilitat d'accedir a l'exposició i fer una presentació del seu projecte a l'estand de l'Ajuntament sense disposar d'un espai propi. La participació a l'estand municipal tindrà un cost de 875 euros, en cas de disposar d'espai expositiu propi, i de 385 euros si no es té espai propi a l'estand. En cas de necessitar més informació, cal sol·licitar-la a innovacio@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.