Adéu a Pere Vilarasau

El funeral serà aquest divendres a les 10 del matí a l'església del Monestir


  • Comparteix:

Pere Vilarasau participava a la secció del magazín 'Històries de Sant Cugat' / Foto: Cugat.cat

Pere Vilarasau participava a la secció del magazín 'Històries de Sant Cugat' / Foto: Cugat.cat

El fundador del Club Tennis Natació Sant Cugat i de l'Agrupació de Futbolistes Veterans, Pere Vilarasau, ha mort aquest dijous als 78 anys. El santcugatenc era molt conegut per ser també fundador de l'administració de loteria del carrer Major i propietari de l'antic estanc de la plaça del Monestir. Vilarasau, membre de la coral La Lira, rebrà l'últim adéu en la cerimònica d'aquest divendres, a les deu del matí, a l'església del Monestir.

A banda del veure'l darrere del taulell de les seves botigues, Vilarasau tenia una trajectòria marcada per l'esport. 'Ha estat una persona de pes en el club', explica el president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Xavi Prunera, tot rememorant el seu paper com a fundador de l'entitat.

El futbol va ser una altra de les seves passions. Exjugador del Sant Cugat Futbol Club, quan va deixar l'entitat va fundar l'Agrupació de Futbolistes Veterans. Els tornejos infantils que organitzava als anys 70 i 80 'feien possible la il·lusió de molts nens', recorda el membre de La Lira, Josep Garrell, que també remarca la seva vinculació amb la Penya Regaléssia en la cavalcada de Reis. També va dir Vilarasau la seva en el concurs d'arrossos de Festa Major i en altres cites ineludibles de ciutat.

Membre d'una de les nissagues santcugatenques més nostrades, els Vilarasau tenien en Pere 'un santcugatenc de socarrel sempre predisposat a ajudar en tot', afirma Garrell. Tota una vida arrelat a Sant Cugat el permetia ser coneixedor de moltes històries locals. Durant un temps, va ser col·laborador de la secció 'Històries de Sant Cugat' del magazín 'Sant Cugat a fons'. En aquest espai era on explicava relats del passat de la crònica santcugatenca, sovint vinculats amb la seva pròpia història.




Josep Garrell

Feia campionats de futbol i curses d'atletisme. Era entre el cementiri i l'escorxador. Era una festa allò.

Xavier Prunera

Acompanyem a la família en el sentiment. El recordo jugant a tennis amb el seu germà. Ha estat una persona de pes en aquest club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.