Detenen un santcugatenc per intentar atropellar dos mossos en un control


  • Comparteix:

Els Mossos van detenir l'individu / Foto: ACN

Els Mossos van detenir l'individu / Foto: ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge un veí de Sant Cugat, de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària, atemptat als agents de l'autoritat, lesions lleus i resistència i desobediència als agents de l'autoritat. Els fets van tenir lloc al voltant de les tres de la matinada en un control de trànsit que la policia havia muntat a la C-28, al municipi de Naut Aran (Vall d'Aran).

Els agents van indicar al conductor que s'aturés al voral. El vehicle va reduir la velocitat i, una vegada va arribar a l'altura dels agents, va accelerar bruscament, segons els Mossos. Davant aquesta reacció, els agents van haver d'apartar-se de la trajectòria per evitar ser atropellats. Arran de l'intent d'atropellament, els Mossos van iniciar un seguiment del vehicle fins que van aconseguir aturar-lo poc després. Immediatament, tot i la resistència del conductor, se'l va detenir, segons fonts policials.

El detingut, que té antecedents, va passar diumenge a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.