Talls de trànsit aquest diumenge a diversos carrers del centre de Sant Cugat per obres


  • Comparteix:

Tall de trànsit al carrer de Francesc Moragas / Foto: Ajuntament

Tall de trànsit al carrer de Francesc Moragas / Foto: Ajuntament

L'avinguda de Gràcia, des de la cruïlla amb la rambla de Ribatallada i l'avinguda de Pla del Vinyet, i el carrer de Francesc Moragas, fins a la Rambla del Celler, queden tallats al trànsit aquest diumenge a partir de les nou del matí amb motiu de treballs d'asfalt. El trànsit pel carrer Francesc Moragas, des de la Rambla del Celler fins a la plaça dels Quatre Cantons, quedarà restringit a un sol carril de circulació. Es preveu poder reobrir el tram afectat el mateix diumenge, un cop finalitzades les feines de reparació del ferm.

Afectacions a l'avinguda de Rius i Taulet
Paral·lelament, el mateix diumenge, també hi haurà afectacions de trànsit a l'avinguda de Rius i Taulet, entre el carrer de Mercè Rodoreda i la plaça de Rafael Casanova. Els treballs d'asfalt que es duran a terme en aquest tram ocasionaran talls intermitents i pas alternatiu de vehicles.

Dilluns 3 de juny: Restriccions per pintura viària
Un cop finalitzats els treballs d'asfaltat al carrer de Francesc Moragas i a l'avinguda de Rius i Taulet, aquest dilluns es realitzaran tasques de pintura viària en els dos carrers que ocasionaran restriccions. Per tal de deixar un carril obert per als vehicles, els treballs de pintura es faran per mitges calçades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.