Els Nois de l'Eixida i els Cremats transporten la Festa Major a la costa amb havaneres


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha convertit en un poble de costa aquest diumenge de Festa Major amb una dosi d'haveneres i rom cremat de la mà d'Els Nois de l'Eixida i els Cremats a la plaça d'en Coll. Els dos conjunts han interpretat alguns dels clàssics del gènere per fer passar la calor al públic, que ha pogut respirar l'ambient costaner en cadascun dels temes.



DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Una actuació que ha estat especial per a Els Nois de l'Eixida. 'És la festa del poble i per al poble, és quan disfrutem més', ha explicat a Cugat Mèdia el membre de l'agrupació local Xavier Tor. El grup ha ofert un repertori d'haveneres clàssiques, ideal per mantenir la tradició per tancar la festa grossa.

Una tradició que no podia ser plena sense el rom cremat. Els assistents han pogut gaudir d'aquesta beguda típica al ritme de melodies que evoquen la costa catalana.


Xavier Tor

Avui toca havaneres. És la festa del poble i per al poble, és quan disfrutem més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.