Els Mossos demanen la col·laboració ciutadana per resoldre un crim

Busquen l'autor d'un crim comès al juny a Sabadell


  • Comparteix:

Les imatges també s'han difós per les xarxes socials dels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Les imatges també s'han difós per les xarxes socials dels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra demanen la col·laboració ciutadana per trobar el presumpte autor d'un crim comès el 29 de juny a Sabadell. El cos ha difós les imatges enregistrades per la càmera d'un establiment proper on hi apareixen dues persones que creuen vinculades als fets, el presumpte autor material i una dona que l'acompanya. Fins ara, la investigació policial no ha permès identificar el responsable, fet pel qual els Mossos han posat en marxa un telèfon i un compte de correu perquè hi puguin contactar els ciutadans que tinguin alguna informació d'interès.



Els fets sota investigació van succeir el 29 de juny passat a un quart de cinc del matí, quan un home va aparèixer mort al carrer de Gràcia número 33 de Sabadell. Els investigadors van determinar que la causa de la mort era de caràcter homicida i van concloure que en la mort va participar un home acompanyat d'una dona. Les dues persones van ser enregistrades per una càmera de seguretat de la zona, però no s'ha pogut determinar la seva identitat.

Per això, els Mossos han obtingut l'autorització judicial per difondre les imatges i comptar amb la col·laboració ciutadana. S'han posat en marxa el compte mossos.homicidisabadell@gencat.cat i el telèfon 667 089 796.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.