Sant Cugat es bolca amb la Marató de TV3 2019

Activitats per a tots els gustos i edats han omplert la ciutat de solidaritat aquest diumenge


  • Comparteix:

Sant Cugat ha demostrat un any més el seu compromís amb La Marató de TV3 2019 que, enguany, va destinada a les malalties minoritàries. Entitats, associacions i veïns han organitzat activitats per a tots els gustos i edats per posar el seu granet de sorra en aquesta cita que mostra la part més humana i solidària de la ciutat. Esports, dansa i un taller infantil han protagonitzat aquesta jornada. Diversos centres educatius de la ciutat també han organitzat activitats durant aquest desembre per recollir diners per a La Marató.

Tot i que els actes solidaris s'han repartit durant el mes de desembre, aquest diumenge, dia en què se celebra el programa de La Marató, és on s'han concentrat la majoria de propostes. La plaça de l'U d'Octubre s'ha convertit en l'escenari de la ballada de country de l'escola Fusió i QGat Country, mentre que el Parc de la Pollancreda ha acollit la 13a edició de la Cursa d'orientació del Club Esportiu Senglar Orientació.
A més, l'Associació de Comerciants del Centre Històric ha organitzat el taller 'Els colors donen vida' per decorar arbres de Nadal i el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha recaptat diners amb les entrades al partit de l'equip masculí d'aquest dissabte. L'Associació Pàdel Solidari de Sant Cugat ha muntat un torneig que s'ha allargat durant el cap de setmana. Entre aquestes activitats s'ha aconseguit recaptar més de 20.000 euros.

Taller 'Els colors donen vida' de l'Associació de Comerciants del Centre Històric / Foto: Cugat Mèdia
Taller 'Els colors donen vida' de l'Associació de Comerciants del Centre Històric / Foto: Cugat Mèdia


Lluís Comelles, membre del Club Esportiu Senglar Orientació, es mostra satisfet amb la Cursa d'orientació, que ha assolit el màxim de participació. Comelles ha destacat el fet que cada any hi ha més entitats que col·laboren per la iniciativa i considera que Sant Cugat és 'una ciutat molt solidària'. Per la seva banda, el president de l'Associació Pàdel Solidari, Toni Foixench, ha agraït la participació de tots els jugadors i jugadores del torneig així com dels promotors. Foixench ha volgut remarcar que, enguany, assoleixen un donatiu rècord per a La Marató de TV3.

La Marató de TV3 d'enguany dedica els fons a les malalties minoritàries. És la segona vegada que la iniciativa solidària dona la recaptació a aquesta lluita.

Implicació de centres educatius
Escoles santcugatenques també han volgut bolcar-se amb La Marató de TV. Xocolatades, mercats, Quinto de Nadal i jornades esportives són algunes de les propostes organitzades pels centres educatius de la ciutat i que col·laboren en la recaptació de diners per a la campanya.




Lluís Comelles

Aquí a Sant Cugat ja hi ha tradició i cada any s'afegeixen noves entitats a participar i col·laborar a treure, econòmicament, alguna cosa per a la recerca envers totes aquestes malalties. Sant Cugat és una ciutat molt solidària en aquest aspecte.

Toni Foixench

Aquest any tenim rècord del donatiu a La Marató de TV3, creiem que fregarem els 16.000 euros. Una xifra en l'àmbit esportiu rècord de torneig de pàdel i, probablement, un dels rècords de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.