Expedientada una obra a casa del cap d'Urbanisme de l'EMD per ser il·legal

L'administració de Valldoreix ha interposat un expedient de disciplina urbanística per esclarir la situació


  • Comparteix:

La pèrgola no tenia els permisos reglamentaris / Foto: Cedida

La pèrgola no tenia els permisos reglamentaris / Foto: Cedida

L'EMD de Valldoreix ha obert un expedient de disciplina urbanística a una obra que el cap d'Urbanisme de l'administració descentralitzada havia fet a casa seva, ja que s'ha constatat que era il·legal. Es tracta de la construcció d'una pèrgola que no disposava dels permisos necessaris. El responsable de l'obra, que ha rebut el document aquest dimecres, té ara 10 dies per presentar al·legacions per justificar la seva actuació.

Tot plegat ho ha confirmat a Cugat Mèdia el president de l'EMD, Josep Puig, que ha avançat que, quan les al·legacions estiguin resoltes, el govern descentralitzat prendrà les mesures disciplinàries pertinents.

Puig ha explicat que el govern s'ha assabentat d'aquesta situació gràcies a un control rutinari per part dels tècnics del territori. 'Es va aixecar una acta on es feia constatar que l'obra es feia fora de la legalitat i sense permís', ha explicat el president. 'I va resultar que el domicili era el de l'arquitecte de l'EMD', ha afegit.


Josep Puig

S'estava construint una pèrgola i es va aixecar una acta on es feia constar que es feia fora de la legalitat i sense permís. I va resultar que el domicili era el de l'arquitecte de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.