El Mercat de Pagès i el de Valldoreix tornen aquest dissabte amb mesures de prevenció per evitar el contagi del coronavirus

L'obertura dels mercats es fa amb l'objectiu de descarregar supermercats i botigues


Temes relacionats

El mercadet torna a Sant Cugat i a Valldoreix, però només amb les parades d'alimentació (18/mar/20)


  • Comparteix:

El mercat de pagès tindrà lloc cada dissabte / Foto: Cugat Mèdia

El mercat de pagès tindrà lloc cada dissabte / Foto: Cugat Mèdia

El Mercat de Pagès i el Mercadet de Valldoreix tornen aquest dissabte amb mesures per evitar la propagació del coronavirus i per descarregar supermercats i botigues de pressió i afluència. L'Ajuntament ha autoritzat al Mercat de Pagès que organitza l'Ateneu a oferir més servei i ara obrirà cada dissabte i no cada 15 dies com era habitual. Per altra banda, els productors han extremat les mesures de precaució amb l'ús de guants i gel hidroalcohòlic. El mercat estarà disponible de nou del matí a dues de la tarda a la plaça de Sant Pere.

Pel que fa al Mercadet dels dissabte a Valldoreix, i fins a la finalització de l'estat d'alarma, només aplegarà les 24 parades autoritzades a instal·larse al carrer de Bruc, que són els llocs de venda d'aliments de primera necessitat com els de fruites i verdures, forn de pa, fruits secs, formatges i làctics, llegums i cereals, embotits, productes ecològics i menjar preparat.

Pel que fa a les mesures de distanciament social per evitar el contagi, el Mercadet es regeix per una normativa que obliga les parades a respectar la distància de seguretat d'un metre i mig entre les persones, així com mantenir una distància mínima de quatre metres entre cada parada. També s'instal·laran les parades en una sola fila, mentre que els marxants hauran de portar elements d'autoprotecció com mascareta, guants de plàstic i gel hidroalcohòlic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.