El Mussol de la Floresta demana que es retiri la proposta de modificació del PGM


  • Comparteix:

El col·lectiu el Mussol de La Floresta ha demanat a l'ajuntament que retiri la proposta de modificacions del Pla General Metropolità. Segons l'entitat veïnal, el document del consistori s'ha fet sense consens i atempta contra els principis bàsics del pla director.

La polèmica continua entorn a les modificacions del PGM proposades per l'ajuntament. Segons el col·lectiu el Mussol, l'equip de govern realitza una lectura única del pla director sense seguir l'esperit de consens que ha caracteritzat el seu procés d'aprovació. Oriol Ribera, representant de l'associació, ha manifestat que NO s'està d'acord amb la manera com s'han fet les coses.

Oriol Ribera



Ribera ha expressat que els veïns estan a favor del pla director però en contra de la interpretació que en fa l'ajuntament. És per aquest, motiu que l'entitat veïnal ha demanat la retirada de les propostes de modificació i que es comenci de nou amb aquesta etapa. Segons Ribera, així ho han fet saber a l'ajuntament.

Oriol Ribera



Des del col·lectiu també s'assegura que les altres associacions de veïns opinen igual i que ho han manifestat presentant esmenes o negant-se a participar en el 125.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.