Endesa millora la xarxa elèctrica de baixa tensió de la zona del golf de Sant Cugat

L'actuació s'ha emmarcat en uns treballs de millora de la xarxa del Vallès Occidental


  • Comparteix:

Endesa ha substituït cablejat elèctric de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Endesa ha substituït cablejat elèctric de Sant Cugat / Foto: Google Maps

Endesa ha invertit 86.000 euros en els treballs de reforma tecnològica de part de la xarxa elèctrica de baixa tensió del Vallès Occidental amb l'objectiu d'incrementar la seguretat de les infraestructures i de millorar la qualitat i la continuïtat del servei als seus clients. Les actuacions s'han dut a terme a sis municipis de la comarca, entre ells Sant Cugat, a la zona del golf. També s'ha treballat a les àrees de Can Domènech del Parc Natural de la Serra de Collserola, a Rubí, a Sant Feliu del Racó i al camí del cementiri de Castellar del Vallès, a la Salut i Mas Canals, a Sabadell i al Racó de la Sagrera i Can Montllor, al municipi de Sentmenat.

L'actuació ha consistit en la substitució de més de sis quilòmetres de xarxa de tecnologia convencional per una de nova de cable trenat. Aquest tipus d'actuacions representa una reducció de les mides i l'amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides però aïllades per evitar contactes no desitjats per culpa del vent o d'altres agressions externes.

Aquest nou disseny és més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i queda molt més integrat en l'entorn natural. Així mateix, el nou cablejat té una secció més gran, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum, donar resposta al creixement vegetatiu i atendre possibles nous clients que hi pugui haver en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.