Porsche obre un concessionari a Sant Cugat

El centre, ubicat al número 89 de l'avinguda de Cerdanyola, està dirigit als clients del Vallès i del nord de Barcelona


  • Comparteix:

El centre està ubicat a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Centro Porsche Barcelona

El centre està ubicat a l'avinguda de Cerdanyola / Foto: Centro Porsche Barcelona

Porsche, el fabricant d'automòbils esportius de luxe i de gamma alta, ha obert un concessionari a Sant Cugat. El centre, ubicat al número 89 de l'avinguda de Cerdanyola, està dirigit als clients del Vallès i del nord de Barcelona. Per celebrar la inauguració de l'espai, el Centro Porsche Barcelona va organitzar una jornada amb clients de la marca en la qual van poder provar en exclusiva dues versions del nou Porsche Taycan.

Un dels atractius del concessionari és la presència del Porsche 99X Electric, que actualment competeix en el Mundial de Fórmula E. El vehicle estarà exposat al centre fins al 15 de juliol.

El concessionari estarà disponible fins a finals de 2022, data en què el Centro Porsche Barcelona té previst inaugurar el nou centre integral en el municipi. Aquest futur espai tindrà més de 2.000 metres quadrats de serveis de venda i postvenda i es convertirà en el primer concessionari de l'Estat en adoptar els nous estàndards i posada en escena de 'Destination Porsche'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.