Ingla: 'El pla de manteniment de voreres s'està executant, però prioritzem les zones més danyades'

L'alcaldessa, Mireia Ingla, també ha alertat que es retiraran totes aquelles bicicletes abandonades i lligades per la ciutat


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat, al programa 'Línia directa', que el pla de manteniment de les voreres s'està executant, però que prioritzen aquelles zones més danyades de la ciutat per evitar accidents. Ingla ha respost d'aquesta manera a la veïna Encarna del Castillo. L'alcaldessa també ha parlat sobre les bicicletes abandonades i lligades als fanals de la ciutat i s'ha compromès a retirar-les de la via pública per la pregunta formulada per Montse Romeu. Finalment, Ingla ha concretat que la ciutat compleix amb la normativa del percentatge de zones d'aparcament de persones amb discapacitat responent a la pregunta de Luisa Garcia.

Ingla ja va explicar en l'anterior 'Línia Directa' d'octubre que l'Ajuntament està treballant per poder fer un gran contracte, que ha de sortir per concurs públic, per gestionar el manteniment de les voreres i altres aspectes urbanístics.

L'alcaldessa ha explicat que "tenim una ciutat molt extensa amb molts arbres i no pot ser que les arrels perjudiquin les voreres". Ara per ara, a falta d'aquesta gestió més àmplia, l'alcaldessa ha afegit que "de moment estem tirant de recursos propis a través de la brigada municipal".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.