Confinament municipal de dilluns a diumenge durant 10 dies a partir del dia 7 de gener

Tot el comerç no essencial haurà de tancar els caps de setmana, i els centres comercials cada dia


  • Comparteix:

Mapa del terme municipal de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Mapa del terme municipal de Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Procicat s'ha reunit aquest dilluns al matí i ha acordat aplicar noves restriccions durant 10 dies que s'aplicaran a partir d'aquest dijous, 7 de gener. Per un costat, s'ordena el confinament municipal cada dia de la setmana durant aquest període, i per l'altre, el tancament de tot el comerç no essencial durant els caps de setmana i dels centres comercials (de més de 400 m2) cada dia durant aquests 10 dies. A més, els gimnasos també han de tancar completament i només es permetran les activitats esportives a l'aire lliure. El lleure queda suspès, així com la majoria de les extraescolars. Només es podran realitzar les que mantinguin el mateix grup de convivència de l'escola i es facin al propi centre. El retorn a l'escola, però, es manté pel dia 11 de gener amb normalitat, com estava previst.

La restauració i la cultura, en canvi, no sumen noves restriccions i mantindran la seva activitat com fins ara. Teatres, cinemes, auditoris i sales de concert amb un 50% d'aforament màxim, i bars i restaurants amb un horari d'obertura al públic de 7.30 h a 9.30 h i de 13 h a 15.30 h.

"Seran 10 dies per aturar el país amb una nova aturada social", ha resumit la consellera de Salut, Alba Vergés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.