Una persecució policial per un robatori al Centre Comercial acaba amb dos detinguts

La Policia Local va haver de disparar a una de les rodes del cotxe perquè el conductor va intentar atropellar un agent


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Policia Local / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la Policia Local / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Una patrulla de paisà de la Policia Local va dur a terme la persecució per la B-30 en direcció Barcelona d'un vehicle sospitós, que havia estat localitzat a l'entorn del Sant Cugat Centre Comercial. Els fets, avançats pel 'Tot Sant Cugat' i confirmats a Cugat Mèdia per fonts municipals, van passar aquest dimarts sobre les 13.30 h. Quan la policia va aconseguir retenir el vehicle, el conductor va fer un intent d'atropellament a un agent, per la qual cosa la policia va fer un tret a una de les rodes del cotxe per evitar un risc contra la integritat dels agents i de tercers.

A continuació, els ocupants van abandonar el vehicle corrent, i el cos policial va poder detenir dos dels quatre ocupants del vehicle, un home i una dona. Dins del vehicle es van trobar diversos aparells electrònics presumptament robats. Els detinguts, per presumpte robatori amb força en interior de vehicle, resistència, desobediència a l'autoritat, conducció temerària i atemptat contra agents de l'autoritat, van passar dimarts a disposició judicial i aquest dimecres, després de les declaracions, s'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.