Els Castellers de Sant Cugat comencen la temporada amb un Aplec de colles de Sant Medir


  • Comparteix:

La colla local vol consolidar les construccions de la gamma de 7

La colla local vol consolidar les construccions de la gamma de 7

Els Castellers de Sant Cugat faran aquest diumenge la primera actuació de la temporada, coincidint amb la trobada de colles de Sant Medir que aplegarà a la nostra ciutat altres agrupacions com els Castellers de Gràcia i els de Sants. La colla local pretén consolidar enguany els castells de la gamma de set, per atacar el proper any els castells de vuit, coincidint amb el seu desè aniversari.

La colla castellera inicia la temporada amb una trobada de colles que celebren la festivitat de Sant Medir. Juntament amb els Castellers de Gràcia i els Castellers de Sants, els santcugatencs esperen iniciar amb bon peu aquesta nova temporada, ja que volen consolidar els dos castells de set que ja van intentar l'any passat, el 3 de 7 aixecat per sota i la torre de set, per intentar el primer castell de vuit pel 2006, desè aniversari de la colla.

Per aquesta primera jornada del dia 6, intentaran fer un castell de set, però dependrà de la gent que s'aplegui per fer pinya. Prèviament, hi haurà un petit tast a l'ermita de Sant Medir el mateix dia 3, coincidint amb l'Aplec. Ho explica la castellera Aïna Serra.

Aina Serra

En principi volem fer un castell de set. El tres de set és el que demana menys gent i intentarem fer-lo, però si no ve prou gent com per garantir-lo, haurem de fer-ne un de sis.


Els castellers esperen enguany consolidar la participació de la gent, perquè es tracta d'un any molt important per atacar els castells de la gamma de vuit de cara a la temporada vinent. El problema essencial que es presenta és, però, la manca de gent per fer la pinya, sobretot en aquest principi de temporada. Escoltem Aïna Serra.

Aina Serra

Es nota que és el principi de la temporada. Tenim el nivell del final de la temporada passada però la gent encara no s'ha engrescat


A més de les actuacions castelleres, el divendres 4 de març es farà un pica-pica després de l'assaig al mateix pavelló i el diumenge 13 faran la tradicional calçotada, enguany al CEIP Pins del Vallès. Totes dues activitats són obertes a tothom qui ho vulgui.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.