El Fòrum Jove de Sant Cugat debatrà sobre les polítiques que demanden els joves de la ciutat


  • Comparteix:

Els joves i les entitats juvenils del municipi tenen aquest dissabte una cita per debatre quina és la ciutat que volen com a santcugatencs. El punt de trobada serà el Fòrum Jove Sant Cugat, que es realitzarà a la seu de l'Esbart, en una trobada organitzada per l'Ajuntament amb l'objectiu de debatre sobre les polítiques de joventut al municipi.

Debatre sobre la ciutat que volen els joves i exposar les diferents propostes que tenen les entitats juvenils, són els principals objectius del Fòrum Jove Sant Cugat que se celebra aquest dissabte a la seu de l'Esbart.

Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de joventut, Toni Ramon, al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora, on ha afegit, a més, que aquest fòrum servirà també per posar les bases d'una segona fase del Pla Local de Joventut que ha de començar d'aquí poc, per tal de consensuar les polítiques de joventut amb els principals implicats.

Toni Ramon

Aquest fòrum ha de servir per valorar la percepció que tenen els joves santcugatencs. A més servirà per posar les bases d'una segona fase que comença d'immediat, per tal de consensuar amb ells un projecte de pla jove.


Toni Ramon ha explicat que aquest procés participatiu ha de servir per trencar la distància que existeix entre els ciutadans i els col·lectius juvenils i, en concret, per donar una empenta definitiva a la fase de diagnòstic del Pla de Joventut, amb la previsió de tenir-lo enllestit de cara a l'estiu. L'escoltem.

Toni Ramon

Pot ser engrescador per les entitats i trenca una mica la distància entre l'administració i les entitats joves. Esperem que entre tots poguem acabar la diagnosi i comencem a definir el futur del Pla i el seu calendari.


L'objectiu del departament de Joventut és enllestir aquest procés abans de l'estiu, com estava previst, o com a màxim al mes de setembre, per poder començar a treballar les propostes d'actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.