Passa a disposició judicial el presumpte parricida després de negar-se a declarar davant la policia


  • Comparteix:

Ja ha passat a disposició judicial el jove detingut com a presumpte autor de la mort del seu pare, aquest dimecres al carrer Víctor Català de Sant Cugat. Fèlix B.S, de 30 anys, va ser detingut la nit de dimecres a Barcelona, i després de negar-se de declarar davant la policia, ha passat a disposició judicial, als jutjats de detinguts de la mateixa ciutat comtal.

El presumpte parricida va ser detingut la nit de dimecres en un immoble del carrer mare de deu del remei, de Barcelona. Segons fonts policials, les patrulles van trobar el noi assegut en una escola, amb una guitarra a les mans, i en cap moment no va oposar resistència. Tot i això, el jove s'ha negat a declarar davant els agents del Grup d'Homicidis de la Prefactura Superior de Policia de Catalaunya i aquest matí ha passat ja a disposició dels jutjats de detinguts de barcelona.

Recordem que el detingut està acusat d'haver matat, presumptament, el seu pare, durant una baralla al mateix domicili patern. Segons fonts policials, el presumpte parricida s'hauria presentat a casa del seu pare, un home de 52 anys que vivia des de fa 15 anys a la nostra ciutat, i l'hauria agredit amb un ganivet, provocant-li la mort. Durant la baralla també va resultar ferida la companya sentimental de la víctima, que hauria intentat aturar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.