La comunitat Bahai de Sant Cugat celebra l'arribada del cap d'any bahai amb un sopar a la Unió


  • Comparteix:

Més de cent membres de la comunitat Bahai de Sant Cugat han celebrat amb un sopar l'arribada del nou any Bahai aquest diumenge al Teatre de la Unió. La festa se celebra cada any amb l'arribada de la primavera perquè segons les creences Bahai és una etapa de renovació.

El Teatre de la Unió ha acollit aquest diumenge la festa de celebració del nou any Bahai. A l'acte hi han participat la trentena de membres d'aquesta comunitat que viuen a Sant Cugat, i altres membres de la comunitat que resideixen al Vallès Occidental. Víctor Forgani, membre de la comunitat Bahai de Sant Cugat, explica el significat de fer coincidir el cap d'any amb l'arribada de la primavera.

Víctor Forgani

Fem coincidir el cap de setmana amb kl'iinici de la primavera perquè és un simbolisme que tot es regenera


Amb el sopar d'aquest diumenge, que s'ha fet amb la caiguda del sol, es posa fi a dinou dies de dejuni que serveixen per regenerar l'esperit i el cos dels membres d'aquesta religió que va néixer fa 160 anys a l'Iran de la mà de Bahaula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.