Salut i Metges de Catalunya pacten un mecanisme legal per arribar a acords i seguiran negociant dimarts

Les aturades previstes seran parcials aquest dimecres i divendres, i durant tot el dia dijous


  • Comparteix:

Imatge de la vaga de la setmana passada / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la vaga de la setmana passada / Foto: Cugat Mèdia

Salut i Metges de Catalunya han aconseguit establir aquest dilluns un marc que garanteix l'encaix jurídic per negociar millores organitzatives i assistencials i es tornaran a reunir dimarts. Així ho han explicat les dues parts a la sortida de la reunió d'aquest dilluns. El departament i el sindicat abordaran a través de grups tècnics els problemes en les agendes dels facultatius i també en l'accessibilitat al sistema de salut, com les llistes d'espera. Sobre les demandes salarials, el sotsdirector del CatSalut, Alfredo Garcia, ha afirmat que traslladaran les propostes a les taules de negociació dels convenis i que per part seva donen aquest tema per tancat. El sindicat manté la vaga d'aquesta setmana i avisa que n'hi pot haver més.

Si res no canvia, aquesta és la previsió d'aturades:
  • Dimecres, 1 de febrer: de 8 h a 11 h i de 17 h a 20 h als hospitals, i d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h a l'atenció primària
  • Dijous, 2 de febrer: de 8 h a 00 h, a tots els centres
  • Divendres, 3 de febrer: de 8 h a 11 h i de 17 h a 20 h als hospitals, i d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h a l'atenció primària

  • Els metges ja es van aturar la setmana passada en dues jornades de vaga, amb una alta participació i mobilitzacions al carrer.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.